Fontos információ!

A Majomparádé vezetősége nagyon fontosnak tartja a felhasználói biztonságát, ezért néha olyan eszközökkel kell élnünk, ami kellemetlenséget okozhat több felhasználónak is.
Az utóbbi időszakban több torrent oldal is adathalász tevékenységet folytatott, ami abban nyilvánul meg, hogy bejelentkezésnél lementették a saját felhasználóik név, illetve jelszó párosát, majd ezekkel visszaéltek rivális oldalakon, egyes esetekben akár még az oldal kárára is, amennyiben az illető magasabb jogosultsággal is rendelkezett.
Mivel mi is tudunk konkrét példát mutatni arra, hogy bónuszpontokért, meghívókért ezzel a módszerrel loptak el Majomparádés fiókokat, ezért úgy gondoltuk, hogy nekünk is cselekedni kell.

Biztonsági okokból letiltottuk 2949 felhasználónév és jelszó párost, és csak akkor lehet bejelentkezni, ha új jelszót kértek a regisztrált e-mail címre.
Továbbá 54915 felhasználónév, és jelszó párost fekete listára tettünk, szóval a potenciálisan veszélyesnek ítélt adatokkal többé regisztrálni sem lehet az oldalra.
Aki a biztonsági felhívást látja bejelentkezésnél, vagy regisztrációnál, haladéktalanul megkérjük arra, hogy mindenképpen változtassa meg a jelszavát, amennyiben több helyen is használja, mivel az azt jelenti, hogy más is tudja a jelszót, és bármikor eltulajdoníthatják nem csak a Majomparádén, hanem bármelyik oldalon.

Felhasználónév
JelszóTechnikai support/Szerzői jogi probléma esetén: [email protected]

Az oldal generálási ideje: 0.0128 másodperc | Memória használat: 421.74 kB